Natura și Omul – Influența omului asupra mediului înconjurător

Natura este un dar de la Dumnezeu pentru întreaga omenire și totuși o distrugem. Natura este o necesitate pentru a face lumea noastră să pară mai frumoasă și mai spectaculoasă, și este necesară pentru a cultiva toate culturile noastre. Dar omul de știință nu crede că avem nevoie de ea pentru că cred că o pot face cu ajutorul științei. Dar ceea ce ei nu știu e că distrug această lume, emit substanțe chimice periculoase care se ridică în aer și distrug stratul de ozon.

Oamenii din întreaga lume nu știu ce se întâmplă cu adevărat, în present, în lume. Există o cantitate mare de căldură care circulă  în jurul lumii, cauzând încălzirea globală, ceea ce cuzează ca aisbergurile din Arctica și Antarctica să se descompună și să se topească ceea ce face ca cantități mari de apă să se răspândească în jurul lumii. Apa nu va cădea de pe pământ, ci va merge pe țărm și va inunda țările și va aduce tsunami și uragane.

Într-o anumită perioadă în care în Rusia nu mai ploua de săptămâni, oamenii de știință din țară și-au creat proprii nori și i-au eliberat în aer pentru a crea ploaie, dar ceea ce ei nu știau e că substanțele chimice pe care le foloseau pentru a face norii amestecați cu dioxid carbon în aer au urcat și a distrus o parte a ozonului care lasă razele ultra violete ce sunt în cea mai mare parte cauza a cancerului de piele a populației.

Deci, dragi oameni, vă rugăm să vă protejați lumea și să salvați natura! Oamenilor de știință vă rugăm să opriți crearea și lăsarea de substanțe chimice periculoase în atmosfera pământului și să lase natura să-și asume rolul.

0 Comments

Add Yours →

Lasă un răspuns